Bålsta Släpet

Vi finns i monter B09:11

Bålsta Släpet AB har i snart fyra decennier tillverkat släpvagnar till privatpersoner, företag, försvaret, stat och kommuner. Affärsidén är att tillverka och sälja direkt från fabriken i Bålsta. Affärspolicyn är kunna leverera standardsläp och trailer inom 10 arbetsdagar och specialsläp inom 6 arbetsveckor.

Samtliga släp och trailer tillverkas i Bålsta, Mälardalen. Samtliga släp och trailer levereras kompletta dvs. klara att användas, besiktade. Chassit är tillverkat av stål som efter sammansvetsning varmförzinkas, vilket garanterar mycket lång livslängd. För att ytterligare förlänga livslängden på produkten ingår 1:a service på samtliga 80km/h fordon inom sex månader från inköpsdatum.

Många marinor har fått upp ögonen för våra båttrailers eftersom de håller för den dagliga belastningen som de har när det ska hantera många olika båtar.
Våra släpvagnar är byggda för att klara daglig användning och hårt slitage, vi har möjlighet att göra anpassningar som underlättar just ert arbete.

Vi har genom alla år tagit del av kundernas åsikter och anpassat släp och trailer så de skall passa för så många ändamål som möjligt.
Hitta oss på kartan

  • Bryggor & Trailer

  • Länk till produkten

Bålsta Släpet

Box 83 746 22  Bålsta Sverige