Topputstall

Mars 2023

Bli utställare på Allt för sjön

Allt för sjön är den mässa som i mars varje år inviger båtsäsongen. Med närmare 70 000 besökare
är det Sveriges populäraste båtmässa. 

På mässan finns allt som kan tänkas behövas för både besökare och utställare. Allt från den inbitne seglaren till den äventyrlige kajakfantasten kan inspireras och handla de senaste produkterna inom sitt intresseområde.

Missa inte möjligheten att bli en del av den saltstänkta mässa som erbjuder allt för sjön. Mässan lockar tusentals besökare varje år och ger dig som utställare möjligheten att träffa gamla som nya kunder i personliga möten.

Intresseanmälan och priser

Här kan du läsa mer om anmälan, prisuppgifter, marknadsföring och hitta information om att boka monter på Allt för sjön.

Till anmälan och priser

Hallvision

Var med när Allt för Sjön äntligen öppnar igen med ny mässlayout. I hall A har vi bland annat skapat plats för ”Det nya båtlivet” och nytt är även att Tillbehören flyttar in i hall B. I hall C arrangeras nu två starka parallell mässor. Under första långhelgen pågår Antikmässan och under mässans andra långhelg Sportfiskemässan.

Ladda ner

Produkter och tjänster

Besök Utställarportalen där webbshoppen finns – här kan du se våra monterlösningar och bläddra bland produkter och tjänster som du kan beställa till din monter. I Utställarportalen finns allt du som bokad utställare behöver för ett lyckat deltagande.

Utforska webbshoppen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Säljare Monteryta, sponsorskap och reklamplatser

Pauline Zander

+46 8 749 41 29

Säljare

Anders Eklund

+46 8 749 44 39

Säljare

Fredrik Friberg

08 749 41 06

Säljare

Lisbeth Hellgren

+46 8 749 44 93