Topputstall

Mars 2023

Bli utställare på Allt för sjön

Allt för sjön är den mässa som i mars varje år inviger båtsäsongen. Med sina närmare 70 000 besökare
är det Sveriges populäraste båtmässa. 

På mässan finns allt som kan tänkas behövas för både besökare och utställare. Allt från den inbitne seglaren till den äventyrlige kajakfantasten kan inspireras och handla de senaste produkterna inom sitt intresseområde.

Missa inte möjligheten att bli en del av den saltstänkta mässa som erbjuder allt för sjön. Mässan lockar tusentals besökare varje år och ger dig som utställare möjligheten att träffa gamla som nya kunder i personliga möten.

Intresseanmälan och priser

Här kan du läsa mer om anmälan, prisuppgifter, marknadsföring och hitta information om att boka monter på Allt för sjön.

Till anmälan och priser

Läs mer om oss!

Hit kommer besökare som är intresserade av båt och sjöliv som vill träffa likasinnade, prata med experter, testa nya produkter och framförallt för att handla. Här kan du som utställare sälja produkter och tjänster, samt skapa relationer med nya kunder.

Läs mer om mässan

Produkter och tjänster

Besök Utställarportalen där webbshoppen finns – här kan du se våra monterlösningar och bläddra bland produkter och tjänster som du kan beställa till din monter. I Utställarportalen finns allt du som bokad utställare behöver för ett lyckat deltagande.

Utforska webbshoppen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Säljare

Pauline Zander

+46 8 749 41 29

Säljare

Fredrik Lager

+46 8 749 41 66

Säljare

Lisbeth Hellgren

+46 8 749 44 93