AFS Awards

Nu lyfter Allt för sjön utveckling och innovationer

Allt för sjön Awards 2024

Inom båtbranschen pågår en dynamisk utveckling, med ständig innovation och framsteg. Vi på Allt för sjön vill lyfta fram och hedra företag och organisationer som driver branschen framåt genom sina produkter och tjänster. Läs vidare för att upptäcka hur du som utställare kan delta i Allt för sjön Awards 2024 och synas på årets mässa.

Vad är Allt för sjön Awards?

Allt för sjön Awards är ett initiativ för att uppmärksamma och hylla företag och organisationer som skapar produkter eller tjänster som utvecklar båtbranschen. Om du som utställare har en ny produkt eller tjänst som bidrar till utvecklingen av båtlivet, en innovativ lösning eller en miljövänlig produkt, ta chansen att berätta för oss.

Hur anmäler du din produkt eller tjänst?

Anmäl din produkt eller tjänst genom formuläret som du skickas till om du trycker på knappen "Till nomineringen", och den kan bli en av de nominerade i någon av följande kategorier:

- Årets innovation
- Årets båtnyhet (allt som flyter)
- Årets tillbehörsnyhet
Årets marina tjänst (för båtlivet)
Årets hållbara produkt/tjänst

Nomineringen pågår fram till 20 februari.

Vad händer efter att jag nominerat?

En av Allt för sjön utsedd jury kommer att välja ett antal i varje kategori som är med och tävlar om att bli utsedd till årets vinnare. 
 
De utvalda produkterna och tjänsterna kommer presenteras på entrétorget på båtmässan Allt för sjön under mässdagarna. De kommer även att presenteras i Allt för sjöns sociala medier och på mässans hemsida innan Allt för sjön öppnar. Detta är en möjlighet för dig som utställare att få visa upp din produkt eller tjänst och bli uppmärksammad i våra medier. Vinnarna kommer att presenteras under mässan och ta emot äran på stora scenen på mässan söndagen 10/3. 

Kategorier att delta i:

Årets innovation 
Årets båtnyhet* 
Årets tillbehörsnyhet
Årets marina tjänst** 
Årets hållbara produkt/ tjänst
 
*(allt som flyter)
**(för båtlivet)

Uppmuntra och inspirera båtbranschen genom att delta i Allt för sjön Awards 2024. Du kan nominera en produkt eller tjänst per kategori. Nomineringen pågår fram till 20 februari!


Vår jury består av:

Lars-Åke Redéen
Chefredaktör, Båtliv

Anna Sandgren
Journalist, båttestare och utbildare, Swedemarine

Anna-Lena Elled
Grundare och redaktör, Search Magazine


Passa på och lycka till!

 

 
 

AFS bilder