Water Park Sami Pitkänen

Water Park blir egen actionhall

Sugen på wakeboard men aldrig provat? I så fall är Water Park platsen för dig! Årets succésatsning Water Park från årets Allt för sjön flyttar in i en egen hall 2019. Det betyder att Water Park blir större, bättre och snyggare med ännu fler aktiviteter och möjligheter för både utställare och besökare.

Water Park är området på Allt för sjön där besökarna kan uppleva och prova på vattensporter på riktigt. Förutom en jättebassäng (40 x 15 meter) med en kabelbana för wakeboard kommer det bli fler bassänger med olika aktiviteter t e x skimboard. Här kan utställarna visa upp det senaste inom vattensportsvärlden och besökarna kan få inspiration och prova-på wakeboard, SUP, kajak eller radiostyrda båtar. Förutom prova-på aktiviteter så blir det wakeboardtävlingar och uppvisningar, allt inramat i en härlig beachinspirerade miljö.
  
Water Park är en självklar mötesplats för alla som älskar vattensport och beachlivet. Hallen riktar sig mot den lite yngre publiken vilket gör mässan till ett event för hela familjen. Men självklart får alla som vill pröva på de olika aktiviteterna i actionhallen, oavsett ålder.