Hund

Månadens erbjudanden april och maj

Agapi

Var med när Stockholm får sin första X Shore!
Med Agapi Boat Club får du tillgång till 30 hamnar i 5 olika länder - Just nu erbjuder Agapi Boat Club en mycket unik chans att få tillgång till ett elektriskt båtliv när du signar upp till att bli medlem.
Maila eller besök www.agapaiboatclub.com för att få veta mer

Ta del av erbjudandet här!

Egmont

Praktiskt Båtägande är den heltäckande tidningen om båtliv. Passa på att prenumerera på 6 kommande nummer av tidningen och få en väderstation på köpet.

* Erbjudandet är giltigt t o m sista maj

Ta del av erbjudandet här!

Impeller

Just nu får du 25 % rabatt på hela sortimentet fram till och med den 30 april. Beställ enkelt i webbshopen impellrar och renoveringssatser till sjövattenpumpar. Använd koden Impeller25 för att aktivera erbjudandet. Erbjudandet gäller till och med sista maj 2022 och går inte att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.

Besök Impeller här

Expedition Rädda Östersjön

I månadens tävling kan du vinna ett presentkort på 1650 SEK* som gäller för en valfri segling med Briggen Tre Kronor Af Stockholm. För att delta i tävlingen följ länken och svara på en enkel fråga.

Ta del av erbjudandet här

Håll mig uppdaterad på Allt för sjöns nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Vill du vara månadens erbjudanden?

Ta din chans som utställare eller organisation och öka din synlighet mot våra besökare på Allt för sjön. Läs mer här och boka din plats!

Läs mer här

Ladda ner Båtappen

Appen för dig som älskar båtlivet! Hitta företag och organisationer, nyheter, erbjudanden, produkter, evenemang och läsvärda artiklar.

Ladda ner gratis nu ➔