Träffa utställare på Allt för sjön

Läs om varför företag väljer att ställa ut och fokusera på ett deltagande på Sveriges viktigaste mötesplats för båt- och båtlivsintresserade.

Navigare Yachting

"Vi satsar stort på Allt för sjön eftersom Sverige är en viktig marknad för oss och vi har många av våra köpare i Stockholmsområdet. Det bästa med mässan är att branschen är samlad och att se hur hela vår personalstyrka levererar tillsammans under mässan!"
Sofia Schemacher, Marketing Manager

OY Marino AB

"Allt för Sjön är största båtmässan i Sverige, vilket gör den till ett viktigt event. Om man inte är med så finns man inte. Som tillverkare är vi på plats för att söka återförsäljare, sälja båtar och träffar våra slutkunder."
Ben Fagerström

UK Syversen

"Vi är med på Allt för sjön för att möta både nya och gamla kunder, ansikte mot ansikte. På plats går det att visa och berätta om vad som passar i olika sammanhang. Det bästa med mässan är att det är en start på våren och båtlivet!"
Mikael Olesen, delägare

Viggo Boats

"För oss är det viktigt att vara med på Allt för sjön för att det handlar om marknadsföring, vad vi som företag står för och att sälja båtar. Det bästa med mässan är att man träffar nya möjliga kunder samt skapar andra kontakter som leder utvecklingen framåt."
Stig Andersson