Inflyttningschema för dig som har båt och föremål större än 4x2 meter

För dig som ställer ut båtar eller andra skrymmande föremål som kräver truck eller trailer, vill vi göra det så säkert och smidigt som möjligt att flytta in och ut ur hallarna. För att du ska komma i ordning i din monter i tid och för att logistiken ska fungera är det viktigt att du håller din plats i inflyttningsschemat. Är du osäker på vilken hjälp du behöver tar du enklast kontakt med oss. Kom ihåg att senast 14 februari måste du anmäla till oss när din båt anländer till Stockholmsmässan. Kostnader knutna till flytten är fasta. Se beställningsformulär vad som ingår.

Inflyttningsschema inkl. beställningsformulär »

Från 24 februari (kl 07.00–16.00) går det bra att ställa upp båtar i väntan på inflyttning. Området bevakas av ronderande vakter under den här tiden men som utställare ansvarar du själv för last och trailer. Saknar du försäkring, kontakta Eventservice. OBS! Mobilkran är bokad 28 februari samt 17 mars.

Logistiken kring inflyttningen är komplicerad och om du missar din plats i inflyttningskön kan det medföra att du måste byta monterplats eller till och med inte får plats alls. Kontakta oss i så fall så snart som möjligt på eventservice@stockholmsmassan.se eller ring 08-749 44 44.

Kom ihåg att bifoga en ritning av montern som visar hur dina båtar ska placeras. Skicka din ritning senast 14 februari till eventservice@stockholmsmassan.se.

Obs! Det kommer inte att ske några båtintag dagen innan öppning.

Plastning av båt

Vi har ett externt företag som plastar din båt/ar i samband med utflyttningen.
För bokning, vänligen kontakta:

HinLo AB
Ulf Lervik
Tel: 0707-721390
Email: ulf.lervik@hinlo.se

Har du några frågor, vänligen kontakta vår Eventservice: eventservice@stockholmsmassan.se eller ring 08-749 44 44.