Bennington

Vi finns i monter A11:29

Bennington pontonbåtar till Sverige.

Det amerikanska, marknadsledande båtmärket lanseras på båtmässorna under 2023. De första Benningtonbåtarna flöt ut från fabriken 1997 och nu levererar fabriken över 13.000 båtar per år till kunder som har fått en helt ny båtupplevelse på dagsturen i skärgården eller på sjön. Båtar med snygg design och mycket goda sjö- och havsegenskaper har rönt stor uppmärksamhet

. ”- Nu ser vi väldigt mycket fram emot att få leverera dessa båtar till marknaden här hemma. Jag är övertygad att de kommer att påverka och förändra uppfattningen om hur en fritidsbåt ska se ut. Bekvämlighet, köregenskaper och det sociala livet ombord, är starka egenskaper för båtarna, säger Linda Karlsen, National Sales Manager.”

Premiumkomfort för upplevelser utöver det vanliga till en bred målgrupp. Bennington Boats ger en förstklassig möjlighet till sociala och sportiga upplevelser på sjön med vänner och familj. I USA ser man redan att trenden går starkt mot pontonbåtar.

Bennington är premiumbåtar med kvalitet utöver det vanliga, i varje detalj. Stor golvyta, väl tilltagen förvaring och fokus på hög komfort. Kunderna kan också bygga 2023-modellerna själva för att möta individuella behov.

Båtarna finns i olika modeller och prisklasser med 10 års garanti. Kapaciteten på Bennington-båtarna är från 11 till 18 personer, och motoreffekt levereras från 150 till hela 900 hästkrafter. Prisintervallet ligger mellan 1 och 3 miljoner kronor. Bennington ger hela 10 års garanti på båtarna.

Utrustningsnivån och motoreffekten varierar, och du kan ha en eller två Yamaha utombordsmotorer. Som ett resultat av att båtarna har tre skrov är de mycket stabila i sjön och känns trygga och säkra i drift. Ändå kan båtarna nå hastigheter på 45 knop. För den som vill ha det där lilla extra finns det ett även ett stort urval av högkvalitativa tillbehör att tillgå.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Bennington Boats

Kategorier

 • Motorbåtar

Produkter

 • L Bowrider

  L Bowrider EN MODIG STEG FRAMÅT
  Bennington är aldrig nöjd med att bara vara bäst, och med den helt nya Bowrider modellen har de revolutionerat pontonbåts världen. Bowridern är lätt att köra, designad för underhållning och för vattensporter. Med den här båten har Bennington skapat en banbrytande innovation som kombinerar det bästa av två världar. Oavsett om du vill ha en avkopplande dag på havet eller en spännande upplevelse med vattensporter, kommer vår Bowrider att ge dig den perfekta upplevelsen.


  Länk till produkten »

 • L Swingback

  L Swingback FULLSTÄNDIG SINNSRO I ALLE DETALJER
  Med Bennington kommer en stil och känsla som du inte hittar någon annanstans. Vi har de bästa handgjorda möblerna och konstruktions- och tillverkningstekniker i världsklass – vi är stolta över att ha en båt byggd rätt, och det borde du också. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Bennington

Box 5005 831 52  Östersund Sverige