Alucat Catamarans Ltd

Vi finns i monter A19:20

Familjebolag i andra generationen som gjort specialarbeten i 40 år inom svetsbranschen.
Idag har båtverksamheten vuxit till största produkten.
Med många modeller och speciallösningar hittar vi båtar till dom flesta.
Hur vill du ha din båt?
4,70 - 14,5 meters katamaraner med 3 separata pontoner gör båtarna mycket säkra och lättdrivna.
Beställ en provtur via Kapten Michael B Nybäck tel. +358 40 7751178

ALUCAT® is SAFE
In real life, it means Stability, Area, Flexibility and Economy.
– That you´d return home –
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • ALUCAT
 • OXE diesel, Volvo penta diesel, Yanmar , Mercury, Suzuki, Yamaha, Honda.

Kategorier

 • Workboat

Produkter

 • ALUCAT W35

  ALUCAT W35 Längd: 12,85 m - Bredd: 3,45 m -
  ALUCAT W35 är en äkta multifunktionell professionell båt med katamaranskrov. Det stora däcksutrymmet och breda bogrampen möjliggör enkel och snabb lastning.
  Katamaranen är balanserad och säker och lätt att köra.
  Länk till produkten »

 • ALUCAT W25

  ALUCAT W25 Längd: 10,0 m - Bredd: 3,45 m - W25 är en lättkörd, flerfunktionsbåt med katamaranskrov vars balanserade och säkra användning inte kommer att ge oväntade överraskningar under körning i förändrade förhållanden. Tack vare sin enorma lastkapacitet och sitt stora däcksutrymme tillgodoser den de flesta användningsbehov. Trots sin storlek är den mycket trevlig och lättkörd. Länk till produkten »

 • ALUCAT W18

  ALUCAT W18 Längd: 8,8 m - Bredd: 2,45 m - ALUCAT® W18 är en stabil, säker och hållbar multifunktionsbåt med katamaranskrov i aluminium. Stor körbarhet. Tillräckligt med utrymme och bränsle för en lång dag. Speciellt för krävande professionell och officiell användning. Pålitlig för transport av både gods och människor. En lämplig Taxi som båt för att transportera mångsidigt gods. Transporterbar med släp. Länk till produkten »

 • ALUCAT W14

  ALUCAT W14 Längd: 6,90 m - Bredd: 2,45 m - ALUCAT W14 är en användbar, säker och robust flerfunktionsbåt med katamaranskrov. Den är i huvudsak utvecklad som arbetsbåt men lämpar sig också i myndighetsanvändning. Båtens breda förramp, dess stora däcksyta och utmärkta köregenskaper, också med tung last, uppfyller väl kraven för effektiv och ekonomisk användning. Länk till produkten »

 • ALUCAT W10

  ALUCAT W10 Längd: 6,1 m - Bredd: 2,35 m - ALUCAT W10 är en verklig flerfunktionsbåt med katamaranskrov som passar utmärkt, förutom som arbetsbåt, också för olika myndigheter. Den är mycket stabil, säker och ekonomisk och har katamaranbåtens utmärkta köregenskaper. Den har i sin klass den bästa lastförmågan och den lätt modifierbara däcksytan möjliggör en flexibel användning. Länk till produkten »

 • ALUCAT W6

  ALUCAT W6 Längd: 5,27 m - Bredd: 1,97 m - NYHET 2022! Tillgänglig och säker katamaranskrov multifunktionsbåt. En riktig liten jätte - har fantastiska köregenskaper. Det tillgänglig och självdränerande däcksutrymmet och den breda bogrampen erbjuder en balanserad båt för både fritid och krävande professionell användning. Med denna båt kan du köra säkert till stranden. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten
 • Länk till produkten
 • Länk till produkten
 • Länk till produkten

Kontakt

Alucat Catamarans Ltd

Pinotie 7 33470  Ylöjärvi Finland
+358 3 348 4666 info@alucat.fi alucat.fi/en