ABC Seglarskola & Båtskola

Vi finns i monter A04:01

ABC Seglarskola & Båtskola arrangerar seglarkurser, motorbåtskurser samt navigationskurser i Stockholm - Stockholms skärgård.

ABC Seglarskola & Båtskola är ett familjeföretag som har varit aktivt i över 50 år och ligger i Saltsjö-Duvnäs och Saltsjöbaden bara en mil från Stockholms city. Syskonen Per och Ulrica Roald startade företaget och medverkar även i dag i olika kursavsnitt. Skolan har egen marina, ABC Marina, med båtplatser.

Vill du lära dig att navigera, segla ? hantera din motorbåt? ABC Seglarskola/Båtskola har kurser för dig som vill utöva praktisk segling, motorbåtskörning-manövrering samt navigation teoretisk och praktisk till sjöss.

ABC:s instruktörer har genomgått vår interna utbildning i pedagogik och metodik. Kursledare är erfarna utbildade lärare/pedagoger verksamma inom grund-, gymnasieskolor och högskolor/universitet. Ett viktigt motto för alla våra instruktörer/lärare är att inspirera alla kursdeltagare till att våga och testa tills den nya kunskapen sitter.
Hos ABC Seglarskola/Båtskola hittar du bland annat följande kurser:

Förarintyg ( inkl "sjöpraktik dag"). 2 dag (18 tim.)
Kustskepparintyg ( inkl "sjöpraktikmörker"). 2 dag (20 tim.)
Segling med jollar. Steg 1, Steg 2, Steg 3
Segling med kölbåtar Steg 1, Steg 2, Steg 3
Segling med kölbåtar ute i skärgården, " Skärgårdskurser"
Motorbåtskörning-manövrering, 4 tim. eller 2 dagar
Manöverintyg för högfartsbåtar
Förarintyg för vattenskotrar

Privatkurser på egen båt eller skolbåt

Välkommen!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • ABC Seglarskola och Båtskola

Kategorier

  • Segling
  • Säkerhet & Utbildning
  • Motorbåtar
  • För hela familjen

Produkter

  • Seglingens ABC Från nybörjare till avancerade Sveriges mest sålda lärobok i "Lär dig segla". Boken har 165 välillustrerade sidor med figurer och pedagogisk strukturerad text där du lär dig steg för steg att manövrera och segla en medelstor segelbåt. Steg 1, Steg 2, Steg 3. Boken har också ett kapitel om det nödvändigaste du skall kunna kring enkel navigering. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

ABC Seglarskola & Båtskola

Stallvägen 1 (ABC Marina Saltsjöbadsvägen 77-79 13150 Saltsjö-Duvnäs)) 131 50  Saltsjö-Duvnäs Sverige