AMT

Vi finns i monter A24:14

AMT står för Advanced Marine Tech. Vårt kall är att med teknikens hjälp bygga en båt som gör att du som är sjövan känner skillnaden direkt. Den som har rejäl båtvana (ofta från större båtar) vet ju vad som funkar och inte funkar på sjön. Vissa saker måste hålla yppersta kvalitet. En del detaljer är ”Must have” medan andra bara är ”Nice to have”. En del grejor ska främst vara lättillgängliga och busenkla att handha. Andra kanske främst ska kunna stuvas undan enkelt.

AMT-båtarna har välbalanserade, tysta och starka dubbelskrov som ger goda sjöegenskaper även under mycket tuffa förhållanden. Det här är båtar som kombinerar körglädje med en säker gång i alla situationer.

Ett av våra signum är den ovanligt höga utrustningsnivån redan i standardutförande. Här finns gott om förvaringsutrymmen och smarta lösningar. Några exempel är inbyggt kapellgarage, reservbränsletank och komplett förtöjningspaket.

Du skyddas ovanligt väl från stänk och vind. Anledningen återfinns i konstruktionen med breda slag, skyddande vindrutor och höga fribord (djup sittbrunn)
De rymliga sittbrunnarna har ovanligt gott om sittplatser och väl fungerande sociala utrymmen.

Alla båtar har AMT’s unika ”Alltid-Till-Hamn-konstruktion”. Det betyder att båten alltid flyter och går att köra även om den skulle bli vattenfylld. Det är sådant man lärt sig när man byggt båtar i 30 år.
Hitta oss på kartan

  • Motorbåtar

AMT

Hammarbacken 8 191 81  Sollentuna Sverige