fri entré for barn

Allt för sjön 2020: Nytt datum och fri entré för barn

Stockholmsmässan har tänkt om angående datumet. Båtmässan Allt för sjön 2020 arrangeras 7-15 mars istället för som tidigare år, i anslutning till sportlovet. Just det är skälet till att vi bytt datum. Fri entré för barn gäller även 2021.

- Det har varit en pågående dialog med utställare och besökare som lett till denna förändring. Många som är intresserade av båtar och båtliv åker också skidor. Det skadar heller inte att båtmässan ligger närmare när man lägger i båten i vattnet tidsmässigt, säger Hanse Thorslund, projektledare för Allt för sjön på Stockholmsmässan.

Fri entré för barn på Allt för sjön
Vi har också bestämt att vi vill ha in lite liv och rörelse. Speciellt i Water Park. Därför har vi nu fri entré för barn (under 15 år). För att detta ska kunna fungera behöver barnen komma i vuxet sällskap och registreras vid online-köp. När du köper din biljett så bokar du även barnbiljetterna fritt utan kostnad.

- Vi har Classic Boat Show och väldigt mycket som passar vuxna. Det här året har vi gjort ansträngningar för att det ska komma fler barn och barnfamiljer. Vi har mängder av roliga aktiviteter för barnen. Till exempel jollesegling eller minimotorbåt i B-hallen, säger Hanse Thorslund.

Fri entré för barn gäller även 2021 5-14 mars.

Vill du nå köpstarka stockholmare 2021?
Fyll i Allt för sjöns intresseanmälan nu!