Allt för sjöns mässhallar - A & B

När du går första gången på båtmässan Allt för sjön kan Stockholmsmässans storlek kännas övermäktig och du kanske har svårt att hitta. Allt för sjön är uppdelad på två av Stockholmsmässans tre största utrymmen. Hall A och Hall B.

Hallkartor finns utplacerade på mässan, digitalt och i tryck under och inför mässan. I hallkartan kan du hitta specifika utställare, mer om vad du hittar i hallarna och hur du hittar dit.

Allt-for-sjon-Hall-A

Hall A – Motorbåtar och segelbåtar
A-hallen är den största hallen på Stockholmsmässan och här börjar oftast ditt besök. Hall A på Allt för sjön är alltid fylld till bredden med motorbåtar och segelbåtar. Hundratals båtar i olika storlekar och i material. Små och mellanstora motorbåtar i plast och aluminium är vanligast. Både bland båtägare i Sverige och för besökarna på mässan. 

Enklaste sättet att hitta till A-hallen är att gå in genom huvudingången och ta till vänster. Du känner igen dig när du kommer till huvudingången eftersom det är en stor öppen yta. Många säger att det påminner om en terminal på en flygplats.

Om du kommer in genom Östra ingången tar du dig in i Hall A genom en tvär högersväng direkt när du kommer in hittar du in.

Västra ingången används av Stockholmsmässans personal och ligger närmast pendeltåget. Här kommer du som besökare inte in. Gå istället till huvudingången som är runt hörnet när du kommer från pendeltåget. För att hitta till stora ingången kan du leta efter Scandic Talks höga torn, eller fontänen och de många flaggstängerna utanför ingången. 

Allt-for-sjon-Hall-C

Hall B – Tillbehör, Classic Boat Show & Barnskoj
I tillbehörshallen hittar du allt du behöver till din båt, livet på sjön eller stranden. Allt från nya flytvästar till de senaste modellerna av bastutunnor. Om det är på sjön eller sjönära hittar du tillbehöret i Allt för sjöns B-hall.

I B-hallen finner du också Classic Boat Show som är en uppvisning av klassiska båtar. Varje år är det nytt tema och varje år överträffar vi oss själva. Vi är väldigt nöjda med Classic Boat Show och ännu nöjdare över hur mycket du, som besökare, uppskattar de gamla skönheterna.

Varje år ställs nya båtar ut och när du är klar med att titta och klämma på de gamla båtarna tar många gärna en öl i Classic Bar & Café, som har blivit ett nästan lika bestående inslag i B-hallen som Classic Boat Show.

Om du har barnen med kommer du hänga i Barnskoj-hörnan. Leka med Mumin, knyta ballonger och testa olika båtrelaterade prylar och leksaker.

Du hittar till B-hallens kortsidor genom att antingen gå in från huvudingången och hålla till höger, eller gå in från Östra ingången och svänga skarpt vänster efter kassorna.