Från Lyckomaten på SVT till Allt för sjön, PT-Fia Sofia Ståhl

Hitta oss på kartan
Hon föreläser, hon skriver böcker, hon gör podcasten Ofiltrerat, hon är hälsoprofil i Femina, hon är återkommande gäst i SVT Morgonstudion och RIX FM. Under hösten 2019 har vi sett henne i programmet Lyckomaten på SVT. Och nu gästar hon Allt för sjön!
 
I sin blogg på Femina delar hon med sig av egna erfarenheter av utmattning, vardagen som ensamstående mamma med eget företag, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen som tagit sig in i det som i grunden bara handlar om en önskan att må bra.
 
Sofia Ståhl är programledare för nya tv-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor, aktuell med en nyutgåva av boken 10 vägar till hälsa och en insamling till förmån för psykisk ohälsa med Hjärnfonden.
 
Sedan 2018 samarbetar Sofia med Navigare Yachting. Tillsammans gör de träningsresor där Sofia och hennes projektledare Elin, crew från Navigare och 30 deltagare bor på fyra segelbåtar i en vecka. De seglar mellan öar i den grekiska skärgården, tränar två gånger om dagen, blir omhändertagna av Navigares fantastiska värdinnor och jobbar med personlig utveckling.
 
Tack vare Allt för sjöns samarbete med Navigare Yachting har mässan glädjen att ge besökare en möjlighet att lyssna på Sofia. Troligen går några från Allt för sjön och tänker som en av deltagarna på en seglingsresa "Tack, tack, tack! Den här resan har varit helt fantastisk och jag kan inte med ord beskriva hur mycket den har gjort för mitt mående och mina tankar kring träning och livet i allmänhet. Tack!"

 

Presenteras i samarbete med Navigare Yachting.
 
Föreläsare: Sofia Ståhl

 

(Med reservation för ändringar, programmet uppdateras löpande)

Marina scenen - B02:32