allt-for-sjon-kop-biljett
Köp biljett här »

Allt för sjön
Sveriges största båtmässa 7-15 mars 2020

Stockholmsmässan, Älvsjö
Lördag-söndag 10-18 | Måndag-fredag 12-19 | Supertorsdag 12-21

Båtmässan Allt för sjön är en plats för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar, unika träklassiker, tillbehör och vattensporter i Water Park. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter. Fri entré för barn vid online-bokning!

Segelbåtar

Imponerande, klassiska, grandiosa och snabba – på Allt för sjön satsar vi extra stort på segelbåtar i alla dess former. Kliv ombord, provsitt och känn in – testa livet som segelbåtsägare hos oss!

Motorbåtar

Från innovativa och smarta till klassiskt vackra. Elektriska, snabba, stora och små. Motorbåtarna på Allt för sjön är många och täcker hela spektrumet. Provsitt dem hos oss!

Classic Boat Show

I år bygger vi upp en tematiserad utställning i Classic Boat Show baserat på olika tidsepoker. Tidstypiska gamla trä- och plastklassiker och en och annan bil. Det här vill du inte missa!

Water Park

Water Park är platsen för alla som älskar vattensport och för de som bara vill utmana sig själva med något nytt. I Water Park blandas utställare av segeljollar, wind-, kite- och foilsurfare med kajaker, SUP:ar och segelklubbar. I hallen kommer även Allt för sjöns enda stora scen placeras.

Barnaktiviteter

I år hälsar vi barnen extra välkomna till Allt för Sjön. Barn under 15 år har fri entré på mässan vid köp av vuxen onlinebiljett och helgerna bjuder på en mängd roliga och spännande aktiviteter.

Allt för sjön