Istället för den fysiska Båtmässan Allt för sjön, som inte kan genomföras 2021, lanserar vi nu Allt för sjön - båtappen. Appen finns tillgänglig för nedladdning i Google Play och App Store från och med den 30 mars 2021. 

I appen samlar vi företag, organisationer, lanseringar, nyheter, erbjudanden, intressanta artiklar och mycket mer för dig som älskar båtliv!

Du som besökare får ett personligt flöde med det som intresserar dig mest. Du kan enkelt se erbjudanden från våra utställare, få möjlighet att delta på fysiska event ute hos våra utställare och samarbetspartner samt ta del av det senaste inom båtlivet.

Skriv upp 30 mars i din kalender - då är det dags för den officiella invigningen! Båtappen kan laddas ner via App Store och Google Play.

Om du älskar båtlivet lika mycket som vi, är det här appen för dig. Starta båtsäsongen med Allt för sjön - båtappen. Sommaren börjar här! 

Anmäl dig redan nu till vårt nyhetsbrev och var med när vi lanserar Allt för sjön - Båtappen, och får alla nyheter först!

*Bilderna på denna sida är en visualisering. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och förändringar i appen.

I samband med detta godkänner jag att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy.

Har du några frågor? Kontakta oss!