Allt för sjön 2020

Båtmässan Allt för sjön

Allt för sjön är Sveriges största båtmässa med hundratals båtar och tusentals tillbehör. I mars innan båtsäsongen ger 400 utställarna 70 000 besökare vackra båtnyheter. Allt för sjön kan spåra sin historia tillbaka till världens äldsta båtmässa. Här hittar du Classic Boat Show som är världens största mässa för klassiska båtar. 

Varje år fylls Water Park med stora bassänger och aktiviteter för att underhålla både barn och vuxna. Här hittar du också restauranger, barer och caféer, många parkeringsplatser och vi har nära till kollektivtrafiken. Du som älskar sjön kommer hitta allt du behöver här på Allt för sjön. Kom till oss på Stockholsmässan i Älvsjö och upplev starten på sommaren.

Finns att se & göra under mässan

Läs mer om allt som brukar finnas att se och göra under båtmässan Allt för sjön. Mässan hålls årligen i mitten av mars innan båtarna i Sverige går i sjön.

Läs mer om vad som händer »

Water Park

Water Park är platsen för alla som älskar vattensport och för de som bara vill utmana sig själva med något nytt. I Water Park blandas utställare av segeljollar, wind-, kite- och foilsurfare med kajaker, SUP:ar och segelklubbar.

Läs mer om Water Park »

Bli utställare

Allt för sjön är Sveriges viktigaste mötesplats för båt- och båtlivsintresserade för närmare 400 utställare och 70 000 besökare. Ställ ut på Allt för sjön 2021.

Ställ ut på Allt för sjön 2021 »

Nyheter

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Allt för sjöns nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner