AuroraHut® igloo boat

Vi finns i monter A06:14

Hitta oss på kartan

 • AuroraHut® Igloo boat

 • Hållbarhet

 • AuroraHut® Igloo båt

  AuroraHut® Igloo båt Med AuroraHut® -igloobåten kan entreprenörer erbjuda fantastiska upplevelser och ekologiskt Lyx-Glamping boende året runt. För kunderna är AuroraHut-igloobåten en unik upplevelse där de kan njuta av stjärnglansen och norrsken från sängen, pilka fisk i igloobåtens värme genom en lucka i golvet eller njuta av solvärmen på terrassbryggan. Starta din egen minnesvärd AuroraHut-resa eller utöka din nuvarande verksamhet med vår hjälp. Det finns fortfarande gott om tid att skaffa en igloobåt för vintern och den uppkommande sommar säsongen!

  För 2023 har vi även lanserat en ny 230V elektrisk version av AuroraHut® Igloobåt! Denna modellen erbjuder nya tillägg som uppvärmda fönster, luftvärmepump och elvärme. Den elektriska AuroraHut® modellen är en perfekt lösning även för en varmare klimat. Du behöver bara en elanslutning så är du redo att erbjuda toppupplevelser som kan åtnjutas året runt, utan att behöva bygga större infrastrukturer eller betala för dyra anläggningskostnader! Länk till produkten »

 • AuroraHut® Badbalja

  AuroraHut® Badbalja Säsongens hetaste nyhet är den mobila AuroraHut® badbaljan! Det är en fantastisk produkt för en autentisk spaupplevelse bokstavligen mitt i den vackra naturen - utan att belasta miljön! Denna nya reseinnovationen är utrustad med en värmare som använder förnybart bränsle vilket gör att du kan njuta av vattnets värme även under mycket kalla förhållanden. Den mobila AuroraHut® badbaljan är utrustad med färdigmonterade glidfötter vilket gör att denna unika produkt kan enkelt flyttas till olika naturresmål t.ex. med en snöskoter. Du kan därmed njuta av badbaljas värme från i princip var som helst - på naturens bästa platser! Kom och fråga mer om vår fantastiska nya innovation den mobila AuroraHut® badbaljan! Länk till produkten »

 • AuroraHut® Pir

  AuroraHut® Pir AuroraHut® pir inkluderar en badstege och ledstänger.
  Mått: 3,2m x 3,8m
  Vikt: 400kg

 • Minnkota Terrova 80 elektrisk motor

  Minnkota Terrova 80 elektrisk motor Riptide Terrova BT i-Pilot ger lyxig komfort och fantastiska GPS-funktioner! i-Pilot är en GPS-baserad enhet inuti motorn som styrs trådlöst med en fjärrkontroll. Styrning med Bluetooth är också möjligt med en smartphone med i-Pilot-applikationen! i-Pilot är en användbar och mångsidig anordning för båtfiskare: till exempel kan båten förankras med GPS-positionering, i vilket fall det så kallade himmelsankaret sparar fiskaren tid och energi för själva fisket.

  Dessutom kan kontrollsystemet i-Pilot användas för att styra båten och spara tillryggalagda rutter. På så sätt kan en väl beprövad fiskeplats eller rutt köras exakt igen, med fokus enbart på fiske längs till exempel kustlinjen.

AuroraHut® igloo boat

Pilaritie 2 84100  YLIVIESKA Finland