Ryds Båtar

Vi finns i monter A12:26

Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Ryds

Kategorier

  • Motorbåtar
  • Motorer

Produkter

  • Ryds 490 VI Sport Låt oss presentera styrpulpeten Ryds 490VI Sport – den perfekta allround-båten för dig som älskar livet på sjön. Lättdriven med fantastiska sjöegenskaper och utmärkt för vattensport, fritidsfiske eller en utflykt med familjen. De höga friborden och rejäla grabbräckena ger en trygg och säker känsla i båten. Självklart osänkbar med full belastning. Länk till produkten »

  • Ryds 550VI Sport Vår tystaste, snålaste och mest miljövänliga styrpulpet någonsin – Ryds 550VI Sport är full av innovativa, praktiska lösningar. Perfekt för dig som älskar vattensport, fiske och dagsutflykter. Båten har stora stuvfack med plats för både barnvagn och vattenskidor. Tack vare styrpulpetens placering på ena sidan längst bak kan du röra dig fritt i båten. Med de höga friborden och pulpitarna känner du dig dessutom helt trygg under färden. Länk till produkten »

  • Ryds 630VI Mid C Ryds 630VI Mid C är en modern, mellanstor styrpulpet. Det är en rymlig walkaround på över sex meter, och den centrerade styrpulpeten gör den lätt och smidig att röra sig i. Modellen har ett flertal passagerarplatser i akten, mitten och fören. På den stora aktersoffan sitter familjen eller kompisgänget tryggt och säkert med de höga friborden bredvid sig. Länk till produkten »

  • Ryds 650VI DC Ryds 650VI DC är inte en båt bland andra. De energieffektiva linjerna, generösa ytorna och den kompromisslösa körglädjen visar vägen till större upplevelser och ett rikare båtliv. Upplev en svenskbyggd daycruiser som andas kvalitet i varje detalj. Designad i samarbete med Mannerfelt Design Team. Länk till produkten »

  • Ryds 650VI BR Energieffektiva linjer, generösa ytor och kompromisslös körglädje – välkommen ombord på vår allra första bowrider. Ryds 650VI BR är med sin längd på 6,5 meter en rymlig båtmodell med gott om plats för både passagerare och packning. Den här båten är unik i sitt slag tack vare det stora, vadderade stuvfacket som fungerar som en ruff i miniformat. Där inne kan små medpassagerare lätt koppla av under en fullspäckad dag på sjön. Länk till produkten »

  • Ryds 735VI utombordare Med en imponerande längd på över sju meter erbjuder Ryds 735VI utrymme för både nöje och avkoppling. Det är härligt att ta ut båten på en dagsutflykt, men den erbjuder också fantastiska övernattningsmöjligheter. Här slipper man dessutom trängas – de stora sociala ytorna ger gott om plats för hela familjer eller kompisgäng. Den här walkaround-modellen skiljer sig från andra i samma storlek då du som kund kan välja mellan utom- och inombordsmotor – Ryds 735VI finns nämligen också som inombordare. Länk till produkten »

Kontakt

Ryds Båtar

Strandvägen 4 362 52  Ryd Sverige