Melker of Sweden

Vi finns i monter A07:25

Välkomna till oss på Melker of Sweden under Båtmässan Allt för sjön den 9-19e mars - Monter A07:25

- - -

Hitta till oss på Båtmässan, Allt för sjön:
https://www.alltforsjon.se/2023/digital-stands/melker-of-sweden

- - -

Ta chansen att köpa din alldeles egna Melker till kraftigt rabatterat pris under hela mässperioden, då vi erbjuder alla våra modeller till 2022:s priser (gäller på mässan, webben och i vår brand store @ pampas marina).

I vår monter på mässan hittar ni också utvalda och högst relevanta tillbehör som anpassade kajakvästar från Baltic, prisvärda paddlar från Aqua Bound, våra egna skräddarsydda kapell mm…

Vi erbjuder alla som är nyfikna på paddling att känna, klämma och testa alla våra modeller!
Med våra högst kompetenta medarbetare hjälper vi nyfikna nybörjare och mer erfarna paddlare att navigera rätt!

- - -

Vi visar också upp alla våra nyheter och innovationer, som vår helt nybakade och unika Melker Rödlöga i biobaserat lättviktslaminat bestående av linfiber, kork och biobaserad epoxy.

- - -

Lär dig mer om hur Melker och BioFiber Tech förändrar branschen med robotbaserad additiv tillverkning (storskalig 3D-printning), biobaserade material och ett cirkulärt ekosystem.

I vår monter premiärvisar vi vår senast 3D-printade kajak i ett stycke, tillverkad av återvunna fisknät och träfiber.

- - -

Premiärvisning av Fri Horisont den 16e mars.

Den senaste filmen från serien Svenska Äventyr premiärvisas på Båtmässan Allt för sjön under kvällen den 16e mars. I denna film paddlar äventyrarna Linda Åkerberg och Emil Gyllenberg genom ytterskärgården, från Arholma till Landsort.

Svenska Äventyr är en serie filmer med storslagen vildmarkskänsla och spännande utmaningar. En hyllning till den svenska naturen och de fantastiska äventyr vårt land har att erbjuda den som vågar ge sig ut.

- - -

Hitta till oss på Båtmässan, Allt för sjön:
https://www.alltforsjon.se/2023/digital-stands/melker-of-sweden

- - -

Vi ses i Stockholm den 9-19e mars!

- - -

Bakgrund till Melker

Melker of Sweden grundades 2015 av den lokala serie-entrepenören, innovatören och designern Pelle Stafshede, med det högt uppsatta målet att helt och hållet förändra industrin inom Outdoor Hardware.

Melker har sedan starten tillverkat de allra finaste kajakerna - både miljömässigt och estetiskt - och ständigt flyttat gränserna när det gäller innovation, hållbarhet och design.

Att hitta ett samspel där miljö och etik är lika viktigt som ekonomi är vår strävan - det gör det möjligt att göra skillnad på riktigt.

Vi ser vår innovation, design och R&D som långsiktiga investeringar för oss som företag men också för kommande generationer, naturen och friluftslivet.
Att skapa de bästa produkterna är vårt mål, inte bara för dig som användare utan även för planeten.

Vi vet att all typ av företagande skapar miljöproblem - allt från el för datorerna till transporten av våra produkter. Vårt miljöarbete är en alltid pågående process där vi aktivt förändrar, förbättrar och delar med oss av det vi lär oss.

Våra kärnvärden inkluderar också att vi ska ha kul längst vägen och verkligen göra det vi älskar, tillsammans med vänner, familj och vår community som delar samma filosofi.

Genom att leva efter vår filosofi kan vi skapa ett hållbart företag som vi är stolta över att driva och jobba för.
Hitta oss på kartan

 • Melker Rödlöga
 • Melker Ulvön
 • Melker Väderö
 • Melker Örskär
 • Baltic Lifejackets
 • Aqua Bound
 • Klean Kanteen
 • Kanuk
 • BioFiber Tech
 • Bcomp LTD
 • RISE Research Institutes of Sweden

 • Vattensport

 • Länk till produkten

Melker of Sweden

Karlbergs Strand 4 K 171 73  Solna Sverige