Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Segla bortom horisonten

Vi finns i monter A02:16

Möt långfärdsseglare och prata segling bortom horisonten.
Montern kommer att gästas av långfärdsseglare för att prata om segling bortom horisonten. Milo Dahlmann, Lars Hässler. Linda Lindenau, Tobias Törnebohm, Birgitta Silfverhielm och Gabriel Heyman är några av gästerna. Se under program om vilka som är i montern när.
I montern kan du också testa om långfärdssegling är något för dig och träffa Magnus Lindén. Han har erfarenhet från fyra decennier och över 100 000 sjömil på ett 40-tal båtar av seglingar bortom horisonten som charterskeppare, leveransseglare och på egen köl. Erfarenheter som han samlat i boken ”Bortom horisonten” som nu säljs i montern till ett mässpris på 150:-. Citat från recensioner:
Dagens Båtliv: “Äntligen en bok fylld av praktiska tips, även för oss som inte tänker segla på oceanerna! Inget att fundera på, köp boken!“
Båtliv: ”Det är en verklig matnyttig bok med massor av bra text.”
Vagabond: ”I denna nödvändiga och lättlästa bok får du precis alla den kunskap och inspiration som behövs för att ge dig ut på de sju haven..”
Odysséen (Medelhavsseglarna): ”Detta måste vara den ultimata handboken för segling, inte bara långfärdssegling.”
Magnus har också varit frilansare för båttidningar, navigationslärare och seglingsinstruktör förutom ett arbete som kommunikatör. Hans passion är segling och den livsstil som båtar och segling gör möjligt och han bor nu tillsammans med sin sambo Lucina Dahlberg ombord på deras segelbåt i Medelhavet. Lucina började av en slump göra leveransseglingar 2007 och blev omedelbart förälskad i livet till havs. Hon tog då beslutet att utbilda sig inom Skärgårdskapten, klass VII Maskinbefäl. Hon brinner för att fler kvinnor skall vara mer delaktiga och ta större ansvar för båtens olika system och motorer och hennes kärlek för vatten och havet.
Kom och prata segling bortom horisonten med dem i montern och köp Magnus bok till mässpris.
Magnus kommer även att hålla fyra presentationer med olika ämnen i Sailforum.
Välkomna!
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Båtturism, färdmål
  • Livet ombord
  • Utbildning
  • Tidningar, tidskrifter, litteratur
  • Båtcharter, uthyrning

Bilder

  • Boken "Bortom horisonten"

    Boken "Bortom horisonten". Boken där Magnus Lindén samlat sina erfarenheter från 40 år och över 100 000 sjömil på världshavet, finns till salu i montern för mässpriset 150:-.

Erbjudanden

  • Länk till produkten

Kontakt

Segla bortom horisonten

c/o Magnus Lindén, Kolmårdsvägen 9 181 64  Lidingö Sverige