Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Waterpark

Water Park - årets nysatsning

Sveriges största aktivitetsbassäng inomhus öppnas på Stockholmsmässan. Vi välkomnar er att synas med nyheter och produkter på en helt ny mötesplats, en oas för vattensporter - Water Park.

Med Sveriges största aktivitetsbassäng inomhus, 40 meter lång, 15 meter bred och med ett vattendjup på 90 cm, skapar vi en ny plats för alla som älskar vattensporter. En plats som ger besökarna möjlighet till olika prova-på-aktiviteter, allt från SUP i form av paddling eller yoga till jollesegling, kajak och wakeboard. Prova-på-aktiviteterna varvas med uppvisningar och tävlingar i bassängen.

Bassängen är placerad längst ner i C-hallen där vi skapar ett skönt och inspirerande område för utställare och besökare att träffas och umgås i. Runt utställarnas montrar kommer det att finnas ett loungeområde med beachinspirerad inramning. Området blir en oas för vattensporter och en plats där alla intresserade kan hänga, lyssna på musik, prova-på och titta på olika uppvisningar.

Läs mer om monterpaketen här »

Waterpark

MONTERPAKET

UTÖ - Lilla monterpaketet
I paketet ingår monteryta 9 kvm, 3 x 3 m, pergola 2 x 1,94 m, matta, ett eluttag, lampor, två spotlights och en takstrålkastare. Även möjlighet till demotid i bassängen, utställningsförsäkring, tre utställarpass och 10 inbjudningar.
PRIS: 22 000 kr

Waterpark

TORÖ - Mellan monterpaketet
I paketet ingår monteryta 15 kvm, 5 x 3 m, pergola 2 x 2,91 m, matta, ett eluttag, lampor, tre spotlights och en takstrålkastare. Även möjlighet till demotid i bassängen, utställningsförsäkring, fem utställarpass och 15 inbjudningar.
PRIS: 28 000 kr

Waterpark

VARBERG - Stora monterpaketet
I paketet ingår monteryta 30 kvm, 6 x 5 m, pergola 2 x 4,78 m, matta, ett eluttag, lampor, fyra spotlights och en takstrålkastare. Även möjlighet till demotid i bassängen, utställningsförsäkring, åtta utställarpass och 25 inbjudningar.
PRIS: 38 000 kr

Waterpark

Kontakta oss

Hanna Åkerström, Sales Manager
hanna.akerstrom@stockholmsmassan.se
08-749 41 85

Fredrik Lager, Sales Manager
fredrik.lager@stockholmsmassan.se
08-749 41 66

Kerstin Rapaport, Key Account Manager
kerstin.rapaport@stockholmsmassan.se
08-749 41 49