Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

tillbehör

Fem bra båttillbehör

Äntligen har det blivit dags att börja ladda inför båtsäsongen. Här är fem smarta tillbehör du inte vill vara utan.

Solceller, superlim eller usb-uttag. På Allt för sjön  samlar vi utställare och båttillbehör för alla båtintresserade, oavsett om du helst glider fram genom skärgården i en segelbåt eller drar ut med kompisarna på fisketur. Här är några smarta prylar inför båtsäsongen.

 

minipocket

Snabbfix

Limma även när det är blött. Alltid är det något som behöver fixas. Dr Sails mjuka och flexibla epoxylim härdar snabbt, även under ytan. Finns i olika varianter beroende på vad du ska limma, här i smart fickformat.

ocean

 

 

 

 

 

Bättre sikt

Värmekamerorna börjar komma ner i pris och når därför även fritidsbåtägarna, till exempel nya FLIR Ocean Scout TK som kostar från 5 690 kronor. Kameran skapar bilder med hjälp av värme vilket gör att till exempel båtar, vattenskotrar, bojar eller andra hinder i vattnet som avger värme syns oavsett ljusförhållanden.

 

afs
 

 

 

 

 


Vinschhandtag som tål det mesta

Italienska Antals nya vinschhandtag, som Benns i Nacka säljer, har tagits fram för bästa grepp och maximal tålighet.
Ett handtag för tuffa förhållanden, helt enkelt. Den 250 mm långa och starka armen är gjord i brons, belagd med Antals mörka signaturfärg med detaljer i gult. Handgreppet är helt gummiklätt och försett med knopp för maximalt grepp och kraft. Dubbla kullager i greppet gör att detta handtag går lätt, ja, till och med imponerande lätt!

 

lampa 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladda batteriet

Vi vill vara uppkopplade överallt, självklart också på båten. Med den smarta lampan Tube D1 med USB-uttag kan du enkelt ladda din smartphone eller läsplatta och samtidigt få en mysig lässtund i lampans sken. Smart!

 

solpanel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få batterierna att räcka längre

 

Utnyttja solen för att få strömmen att räcka längre, både miljövänligt och billigt. Nu finns det smarta hopvikbara varianter som enkelt kan stuvas undan, till exempel den här från Sunwind som finns i olika storlekar.