Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Kop biljatt alltforsjon

Water Park - årets nysatsning

​Sveriges största aktivitetsbassäng inomhus öppnas på Stockholmsmässan. Vi välkomnar er till en helt ny mötesplats, en oas för vattensporter - Water Park.Med Sveriges största aktivitetsbassäng inomhus, 40 meter lång, 15 meter bred och med ett vattendjup på 90 cm, skapar vi en ny plats för alla som älskar vattensporter. En plats som ger besökarna möjlighet till olika prova-på-aktiviteter, allt från SUP i form av paddling eller yoga till jollesegling, kajak och wakeboard. Prova-på-aktiviteterna varvas med uppvisningar och tävlingar i bassängen.

Water Park – storsatsning inför 2018

Allt för sjön gör en storsatsning på vattensporter och skapar ett helt nytt område på mässan som heter Water Park. Med en stor bassäng 40 x 15 meter och 1 meters djup kommer besökarna att bjudas på uvisningar, prova-på-aktiviteter och tävlingar med wakeboard, SUP, vindsurfing och jollar. Water Park får sin alldeles egen karaktär med beachinspirerade montrar, café, musik och storbildskärm. En självklar plats för alla vattensportsentusiaster med café och musik. 

Wakeboard är en av vattensporterna som både visas upp och som besökarna kan prova på i Waterpark under Allt för Sjön. Flera profiler kommer att finnas på plats och inspirera.