Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

5 båtar du inte vill missa

Vad sägs om 1600 hk på akterspegeln eller en segelbåt på nästan 17 meter. Läs mer om monsterbåtarna som finns på plats under årets Allt för sjön.

Ingenstans kan du hitta så många nyheter, trender och idéer om båtar och sjöliv, som på Allt för sjön. Den 4-12 mars är det dags igen och mässan är laddad med cirka 400 utställare och spännande nyheter för alla som gillar båtar och allt som hör därtill. Här är några av mässans värstingar.

 

Här är fem båtar du inte vill missa

Swan

 

 

 

 

 

 

Swan 50

Mest exklusiva segelbåten

Den är inte bara riktigt snabb utan också elegant. Nya Club Swan 50 är en exklusiv segelbåt helt byggd i kolfiber där extrema fartresurser har kombinerats med lyxig inredning. Ett av världens tre exemplar finns på plats när Allt för sjön slår upp portarna.

 

 Anytec

 

 

 

 

 

Anytech

Fetaste motorbåten

Med inte mindre än fyra utombordare och totalt 1600 hästkrafter på akterspegeln, är nya Anytec 1221, utan tvekan en av de hårdaste aluminiumbåtarna just nu. Båten kan göra upp till 70 knop och är nära 12 meter lång. Ett riktigt monsteråk.

 

More

 

 

 

 

 

More 55

Största segelbåten

En riktigt spännande nyhet för alla seglarentusiaster. Den rekordstora, nästan 17 meter långa segelbåten More 55, kommer att visas upp på båtmässan Allt för sjön. More Sailings båtvarv More Boats är ett svensk-kroatiskt varv som grundades för två år sedan med tanken att bygga snabba och bekväma segelbåtar av högsta kvalitet.

 

 Hoc

 

 

 

 

 

HOC 33

Mest innovativa motorbåten

Svenskbyggda HOC 33 P Explorer från HOC Yachts i Visby har inte bara en unik patenterad botten som ger både tystare, mjukare gång och lägre bränsleförbrukning, här har tillverkaren dessutom tagit steget till nästa nivå vad gäller användare vänlig teknik. Framför föraren sitter en bred 29” skärm som gör navigationen enkel och överskådlig. Alla båtens funktioner inklusive position, bränsle, batteri, temperatur, belysning och övervakningskamera är integrerade i samma system som också går att reglera via klockan eller mobilen. Världspremiär för HOC 33P Cruiser på mässan!

 

Arronet

 

 

 

 

 

 

Arronet

Tystaste motorbåten

Det finns kanske ingen vetenskaplig undersökning som grund, men nog är Arronet en av de absolut tystaste motorbåtarna just nu. Med bra ljudisolering och en balansupphängd inomhussittplats som tar upp vibrationer från motorn – är det här en upplevelse som skiljer sig från mängden.

 

 

Vill du ha ännu mer båtinspiration? Köp dina biljetter till årets Allt för sjön här »