Elvström Sails

Vi finns i monter A04:14

Hos Elvström Sails får du kvalitetssegel individuellt anpassade för just din båt och dina behov. Elvström Sails är specialister på rullstorsegel, och alla typer av cruisingsegel till bland annat Hallberg Rassy och Najad båtar. Med våra kompetenta hantverkare och meriterade seglare lovar vi hög personlig service. Vi har bra priser på segelreparationer och segeltvätt. Våra segel är producerade i Göteborg eller i Danmark och tack vare de korta transporterna bidrar vi till mindre klimatavtryck. Vi finns i Stockholm och Göteborg.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Elvström Sails
  • Elvström Sails

Kategorier

  • Segling

Produkter

  • XYLO, ELVSTRÖM SAILS LANSERAR ETT HELT NYTT MATERIALET KONCEPT

    XYLO, ELVSTRÖM SAILS LANSERAR ETT HELT NYTT MATERIALET KONCEPT XYLO är inte bara ett segel; det är en innovation designad för att leverera överlägsen prestanda och seglingsupplevelse. XYLO är utformat med fokus på prestanda och uthållighet, vilket gör det extremt formstabilt. Det är det perfekta valet för seglare som letar efter segel med optimal prestanda som garanterat behåller formen. Med XYLO behöver du inte längre välja mellan hållbarhet och prestanda – du får det bästa av båda världar Länk till produkten »

  • EXRP CRUISINGLAMINAT

    EXRP CRUISINGLAMINAT eXRP Cruise är ett avancerat laminat, där materialets huvuddelar är gjorda av återvunnen polyester, det vill säga filmen, taften och polyesterfibrerna. Kombinationen av svarta polyesterfibrer och vit taft ger en gråaktig utseende. eXRP -laminatet kommer i 5 kvaliteter. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Elvström Sails

Cylindervägen 12, Nacka Strand 13 152  Nacka Strand Sverige